WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
hipokry

"Złożyli życzenia świąteczne" w Auchan i Leroy Merlin. I już zapowiadają kolejne pikiety na ten weekend

hipokry Czw Kwi 14, 2022 8:09 am

mam nadzieję, że komputerów też nie używają, wszak IBM dostarczał kalkulatory do Oświęcimia
Awatar użytkownika
Nie odpuszczać!

Re: "Złożyli życzenia świąteczne" w Auchan i Leroy Merlin. I już zapowiadają kolejne pikiety na ten weekend

Nie odpuszczać! Czw Kwi 14, 2022 9:37 am

Zmusić wszystkich do opuszczenia rosji! W tkwiącej w średniowieczu chińskiej kolonii surowcowej, wystarczą walonki, samogon i sało!
Awatar użytkownika
poPO

Re: "Złożyli życzenia świąteczne" w Auchan i Leroy Merlin. I już zapowiadają kolejne pikiety na ten weekend

poPO Czw Kwi 14, 2022 10:10 am

Wszystko OK. Należy pamiętać, by nie hejtować pracowników tych firm. Oni są niczemu nie winni. Tylko tam pracują.
Awatar użytkownika
Brawo

Brawo Czw Kwi 14, 2022 10:43 am

Co weekend nowa odsłona akcji!
Awatar użytkownika
Niesolidarny z Ukrainą.

Niesolidarny z Ukrainą. Czw Kwi 14, 2022 12:50 pm

Od czasu gdy dowiedziałem się że Auchan i Leroy Merlin nie wyszły z Rosji zakupy robię najczęściej w tych sklepach. I namawiam innych do tego. Stop ukraińskiej propagandzie! Zatrzymać ukrainizację Polski!
Awatar użytkownika
Bukero

Bukero Czw Kwi 14, 2022 1:42 pm

"Niesolidarny z Ukrainą." napisał(a): Od czasu gdy dowiedziałem się że Auchan i Leroy Merlin nie wyszły z Rosji zakupy robię najczęściej w tych sklepach. I namawiam innych do tego. Stop ukraińskiej propagandzie! Zatrzymać ukrainizację Polski!

Wracaj kacapie skąd przyszedłeś!
Awatar użytkownika
Gal

Gal Czw Kwi 14, 2022 7:20 pm

"Niesolidarny z Ukrainą." napisał(a): Od czasu gdy dowiedziałem się że Auchan i Leroy Merlin nie wyszły z Rosji zakupy robię najczęściej w tych sklepach. I namawiam innych do tego. Stop ukraińskiej propagandzie! Zatrzymać ukrainizację Polski!

Ile rubli dostaje się za taki wpis?
Awatar użytkownika
Pietras

Pietras Czw Kwi 14, 2022 10:32 pm

Dla Francuzów antyreklama, to miód reklamowy i nie wiecie ile lemingów podąża ich drogą. Szok !
Awatar użytkownika
Norbi

Norbi Pią Kwi 15, 2022 10:27 pm

Aktywista - pasożyt na usługach lobby,działający za pieniądze a nie z idei..Dziś byłem w Auchan na zakupach i nie było gdzie zaparkować.Dość chorego wielbienia Ukrainy i przywilejów dla obcych.Połowa tych ludzi nie widziała wojny tylko korzysta z okazji by nawiać na zachód.
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości