WirtualneMedia.pl

Portal o mediach, reklamie, internecie, PR
Nr 1 w Polsce

Dyskusje dotyczące Reklamy

Moderatorzy: Moderator, t.wojtas9@gmail.com, Robin

Awatar użytkownika
Klient

Zmiany w The Chimney Pot: nowa nazwa i logo, Michał Kalinowski za Jędrzeja Sablińskiego

Klient Pią Paź 05, 2012 9:12 am

Bez Sablińskiego to już nie będzie ten sam Chimney. Duży błąd !!!!
Awatar użytkownika
Klientka

Re: Zmiany w The Chimney Pot: nowa nazwa i logo, Michał Kalinowski za Jędrzeja Sablińskiego

Klientka Pią Paź 05, 2012 10:50 am

Spora zmiana na rynku. Zwolniona 30 osób! Prezes to osoba bez doświadczenia. Współczuję ich Klientom!
Awatar użytkownika
Tomek

Re: Zmiany w The Chimney Pot: nowa nazwa i logo, Michał Kalinowski za Jędrzeja Sablińskiego

Tomek Pią Paź 05, 2012 10:52 am

Dzieje się, szkoda tylko że przez tyle czasu chceli ukryć ten fakt.
Awatar użytkownika
Ania

Ania Pią Paź 05, 2012 10:53 am

Jędrzej to była persona. Dlaczego Chimney kłamie że Jędrzej sam odszedł z firmy, przecież go zwolniono po 12 latach. Żal mi pracowników.
Awatar użytkownika
Marek

Marek Pią Paź 05, 2012 10:55 am

A ten Kalinowski to kto? On ma zarządzać firmą? Skąd on jest. Szkoda tego Chimney'a.
Awatar użytkownika
Modo

Modo Pią Paź 05, 2012 10:56 am

Chimney wiele znaczył na rynku a teraz spadł na dno...takie czasy
Awatar użytkownika
Yo man

Yo man Pią Paź 05, 2012 11:02 am

Niesmaczne się robi. Chimney upada, szkoda ludzi. Jędrzej powodzenia!
Awatar użytkownika
demon

demon Pią Paź 05, 2012 11:04 am

Jędrzej, jakie plany? Bez Ciebie Chimney ma poważny problem. Ty odszedłeś, Klienci odchodzą, ludzi wyrzucają, a ziemia w Warszawie się wali. dobrze że dzisiaj piątek
Awatar użytkownika
Kasiulek

Kasiulek Pią Paź 05, 2012 11:07 am

Ich Klienci to chyba mają stracha, Jędzej miał know how, a Kalinowski? Kto to?
Awatar użytkownika
Darkos

Darkos Pią Paź 05, 2012 11:08 am

Mnie śmieszą ich piękne słowa, nowe plany, strategia. Ludzie my mamy mózgi wiemy co się dzieje!
Awatar użytkownika
Dworzak

Dworzak Pią Paź 05, 2012 11:16 am

Duzy błąd! żal ludzi bo z pracą ciężko, to prawda z tymi 30 osobami?
Awatar użytkownika
pompka

pompka Pią Paź 05, 2012 11:35 am

Kryzys, kryzys, kryzys, co na to konkurencja?
Awatar użytkownika
Doris

Doris Pią Paź 05, 2012 11:45 am

Podobno ORKA wysłała podziękowania dla Jędrzeja, fajny gest, zdrowa konkurencja
Awatar użytkownika
Zuzka

Zuzka Pią Paź 05, 2012 11:48 am

Mnie ich nie żal, zwolnili mego kumpla, tam się źle dzieje, może media się tym zainteresują, z pracą nie jest teraz łatwo.
Awatar użytkownika
Max

Max Pią Paź 05, 2012 1:26 pm

Dotarł do mnie news i powalił na kolana, jestem ich klientem, teraz pełnym obaw
Wróć do Reklama

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości