SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

TOP 10 kanałów dokumentalnych. Na czele Fokus TV, mocno w dół TVP Nauka

Wśród najpopularniejszych kanałów dokumentalnych pierwszego kwartału tego roku liderem jest Fokus TV. Największy wzrost zanotował kanał BBC Earth, a największy spadek TVP Nauka. 

Dołącz do dyskusji: TOP 10 kanałów dokumentalnych. Na czele Fokus TV, mocno w dół TVP Nauka

8 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Oradea
Czyżby nowa ekipa uśmiechnięta kolejną rzecz spartoliła?
No to mają w WM zagwozdkę jak o tym napisać żeby nie napisać że to wina obecnej władzy.
24 11
odpowiedź
User
Zapol
Rozumiem że każdy z respondentów badania, posiadał możliwość dostępu do wszystkich dokumentalnych stacji. Moja kablówka nie daje takich możliwości. Np: mam BBC Brit, a nie mam BBC Earth.
Moim zdaniem History2, jest dużo ambitniejsze od History. Viasat History oglądam tak samo często jak Planete. TVN TURBO praktycznie nigdy nie włączam. Nie każdy 40 latek ma chopla na motoryzację.
17 0
odpowiedź
User
Fakty
Oglądalność pomiędzy 10,000 a 60,000. Byle YouTuber ma większe wyświetlenia niż kanały telewizyjne po polsku.
10 6
odpowiedź