SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

RMF Classic bez prawie połowy zysku

Spółka Opera FM, nadająca RMF Classic, w 2024 roku zanotowała spadek przychodów o 3 proc., a przy nieco wyższych kosztach niż przed rokiem jej zysk netto zmalał o prawie 45 proc. 

Dołącz do dyskusji: RMF Classic bez prawie połowy zysku

8 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
To ja nikt inny
Sta‎wi‎a‎ją na‎ pa‎smo‎ UKF, bo‎ ta‎m je‎st słu‎cha‎cz. I ni‎e‎pra‎wda‎, że‎ ni‎e‎ my‎‎ślą o‎ mni‎e‎jszy‎‎ch mi‎e‎jsco‎wo‎ści‎a‎ch. Osta‎tni‎o‎ sta‎ra‎li‎ si‎ę o‎ często‎tli‎wo‎ść w Pi‎le‎, a‎le‎ o‎sta‎te‎czni‎e‎ zga‎rnął ją pe‎ce‎t z di‎sco‎ po‎lo‎ i‎ ci‎e‎ka‎wo‎stka‎mi‎ z pu‎szki‎‎

Jeżeli się starali na serio – a nie tylko na pokaz, że chcą rosnąć – to kiedy ostatni raz osiągnęli sukces? Przecież ten rynek jest zamrożony a stacje chwalą się, że dostali częstotliwość na wiosce z 5 tyś. mieszkańców, którzy od lat nie zmieniali stację w odbiorniku. Po Polsce jeździ co najmniej 2 mln. samochodów z odbiornikiem DAB+. Co roku przybywa ok pół miliona nowych aut z odbiornikiem DAB+, sprowadzane używana po niemieckim dziadku prosto z garażu nie uwzględniłem w tym rachunku. Każdy wie, że proces wprowadzenia DAB+ w Polsce będzie trwał co najmniej dwa lata.
odpowiedź
User
miś społeczny
50 km od Gdańska odbioru praktycznie brak.
odpowiedź