SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

Jubileusz Listy Piosenek w Radiu 357. Event dla słuchaczy

W najbliższy piątek Lista Piosenek Radia 357 wybrzmi po raz 200. Z tej okazji 24 sierpnia rozgłośnia organizuje spotkanie z fanami audycji w Centrum Nauki Kopernik w Warszawie. Jedną z atrakcji będzie finał wakacyjnego głosowania na letni przebój wszech czasów. 

Dołącz do dyskusji: Jubileusz Listy Piosenek w Radiu 357. Event dla słuchaczy

10 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Dariusz
Prawie jest OK, Jestem w niebie zrzuć na 20 miejsce. Wywal Lao Che i Traperów. Wchodzą do top 30 Mortas i Morrissey. Na 50 wstaw Kozakiewicza (zamiast Podsiadły). I to tyle zmian na dziś... Dzięki – M

Niestety, będzie się to ciągnęło za "kultową LP3". Przykre...
5 2
odpowiedź
User
Boomer from Silesia
Taaa, już lecę. Pędzę po prostu. Specjalne przejadę ponad 300 km w jedną stronę, żeby pooddychać tym samym stołecznym powietrzem co wielcy redaktorzy z jeszcze większym ego oraz ich patroni-wyznawcy, z jeszcze większym przekonaniem o własnej wyjątkowości.

Byłem w maju 2020 r. pod Trójką, protestowałem, wspierałem, ale R357 to już nie moja bajka. Ok Boomer?
8 1
odpowiedź
User
Rurki w czapce
Gilu, wirusujemy! A poza tym - czy jest enerżi? Ja się pytam: CZY JEST ENERŻI !!!???
3 1
odpowiedź