Teleturniej „Jeden z dziesięciu” zyskał 200 tys. widzów
Teleturniej „Jeden z dziesięciu” na początku nowego sezonu śledzi średnio 1,72 mln widzów, o 200 tys. osób więcej niż rok temu. TVP1 w czasie emisji audycji Tadeusza Sznuka jest trzecia w rynku telewizyjnym.

Newsletter

Sales&More i Bank Pekao S.A. wkraczają do gry! Sukces kampanii „Jak nie teraz, to kiedy… wbijesz na wyższy level?”
Serwisy społecznościowe, których już nie ma. Czego nas nauczyły?
Będzie wielki powrót do „Szkła kontaktowego”?
Filip Chajzer ponownie w „Dzień Dobry TVN”. Kolejne powroty na jubileusz programu
Całodobowy kanał poświęcony Smerfom już nadaje po polsku 

Dołącz do dyskusji: Teleturniej „Jeden z dziesięciu” zyskał 200 tys. widzów
Zgadzam się, choć dokładniej rzecz ujmując w żadnym teleturnieju TVP nie ma PiS-owskiej propagandy, w przeciwieństwie do TVN-u, gdzie w Milionerach pojawiają się pytania czysto polityczne.
Na żadnej stronie programu nie ma zakładki "kontakt" ani adresu e-mail. Sugerowałbym uzupełnienie...
Na korespondencję przesłaną na profil facebooka nie otrzymałem żadnej odpowiedzi...
Przytoczę tutaj moje sugestie opinie, może ktoś decyzyjny przeczyta?
Oglądam program od wielu lat i zauważyłem że niekiedy regulamin wyklucza mistrzów gdy spotkają się w jednym odcinku.
Sugerowałbym nieznaczne zmiany w regulaminie dla nowych edycji aby uniknąć takich sytuacji:
1. Każdy kto zachowa szanse po wyczerpaniu 40-tu pytań finałowych jest wpisywany na listę do wielkiego finału wraz ze swoimi punktami (zgodnie z regulaminem nie utracił szans więc nie odpadł/ nie przegrał)
2. Za każdą dobrą odpowiedź w drugim etapie należy naliczać "małe punkty" które zsumowane z punktami za zachowane szanse z etapu drugiego stanowiłyby pulę startową finału (nagrodzi to często pytanych i znacząco zmniejszy ilość pozycji o tej samej liczbie punktów na liście zwycięzców gdyż będzie możliwa każda cyfra końcowa wyniku od 0-9 a nie tylko 1 do 3)
Pozdrawiam Tomasz Praszkiewicz