SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

Koniec "Koła fortuny" w dawnym studiu. Ilu widzów oglądało teleturniej TVP2?

Średnio 777 tys. widzów oglądało w tym sezonie premierowe odcinki “Koła fortuny” w TVP2 – wynika z danych Nielsena. Najchętniej oglądane wydanie teleturnieju zgromadziło przed ekranami 1,32 mln widzów.

Dołącz do dyskusji: Koniec "Koła fortuny" w dawnym studiu. Ilu widzów oglądało teleturniej TVP2?

11 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Kapiszon
Zmiana prowadzącej a nie studia byłaby lepsza - ona się nie nadaje do tego programu. Czy redakcja tego nie widz?
7 1
odpowiedź
User
Gość
No właśnie oni bez litości prowadzą i za rok będzie wzrost oglądalności z powodu nowego studia koła fortuny ale ja chciałbym aby w nowym studiu koła fortuny byli powrót Izabelli krzan i norbiego a pani Agnieszka dziekan i Błażej stenzel mimo że ich lubię to musza się pożegnać na zawsze z tym formatem
7 1
odpowiedź
User
Gość
Ja uważam odwrotnie to zmiana studia przychyli się do wzrostu oglądalności koła fortuny tu nie mam żadnych wątpliwości przecież jak nowy vs banque zaczynali to były mocne wzrosty oglądalności a potem spadło z powodu nowego prowadzącego pana Radosława kotaskiego cdn
2 3
odpowiedź