SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

Kuba Benedyczak znów w Radiu 357. Powrót z TVP Info

Od września redakcję międzynarodową Radia 357 wzmocni Kuba Benedyczak. Dziennikarz wraca do internetowej rozgłośni po ponad półtorarocznej przerwie. Ostatnio był związany z TVP Info.

Dołącz do dyskusji: Kuba Benedyczak znów w Radiu 357. Powrót z TVP Info

16 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Ex patron
Zdrajcę i sprzedawczyka przyjęli. Inni co uciekli z 357 do Trójki i TVP w likwidacji też tu zaraz wrócą? Uzurpatorskie media się kończą? Jak tak dalej pójdzie to wszyscy patroni pokażą 357 wiadomy palec. Ja nie płacę od pół roku. Zawiedli. I chyba dalej idą w złą stronę.

Nie płacisz, ale słuchasz, jakie to polskie! I jeszcze jakieś uwagi...

Praktycznie nie słucham. Może godzinę dziennie to maks. I nie płacę na radio zbudowane jako następca prawdziwej Trójki, które zboczyli z kursu o jakieś 120 stopni. Czekam na pełny zwrot, chrupię orzeszki i czytam, jak bardzo podniecają się tzw wierni, prawdziwi patroni. Patroni, którzy są tak fanatycznymi wyznawcami radia, że są gotowi zniszczyć każdego, kto ma inne niż oni zdanie. Ostatnio coś słabo z wpłatami, jakieś 48 tysięcy z hakiem płaci. A że można słuchać za free, to już bolało dawno temu sołtysa zarządu. Płaciłem na radio bez reklam, więc teraz mam gratisowe radio z wstawkami promocyjnymi, ale radio straciło moje wsparcie finansowe.
3 0
odpowiedź
User
Pan Czapeczka
witam na pokładzie fajnego chłopaka z dużego miasta. Dobrze, że zna się na zagranicy, bo my na Słowackiego lubimy, jak jest tak luksusowo. Byłem ostatnio w Londku zdroju, na meczu Okregowki, potem u Pana Mietka kupiłem kasetę magnetofonową. To była enerdżi!
4 0
odpowiedź
User
Szum morza z Australii
Zdrajcę i sprzedawczyka przyjęli. Inni co uciekli z 357 do Trójki i TVP w likwidacji też tu zaraz wrócą? Uzurpatorskie media się kończą? Jak tak dalej pójdzie to wszyscy patroni pokażą 357 wiadomy palec. Ja nie płacę od pół roku. Zawiedli. I chyba dalej idą w złą stronę.

Uczciwe podejście, ja też nie płacę od zeszłego roku na coś, co miało być niby moim radiem, a stało jakimś dziwnym tworem i towarzystwem wzajemnej adoracji.
4 0
odpowiedź