SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

Tomasz Sekielski zebrał już ponad 126 tys. zł na dokument o pedofilii w Kościele. „Ten film należy się ofiarom”

Dziennikarz Tomasz Sekielski, który pracuje nad dokumentem o pedofilii w Kościele zebrał już na ten cel ponad 126 tys. złotych. Kwota zabezpiecza prace zespołu reseracherów, trwa zbiórka na finansowanie ekipy zdjęciowej oraz postprodukcję. W sumie potrzeba ok. 450 tys. złotych. - Ten film należy się ofiarom. Musi powstać, ponieważ ofiary chcą, aby o ich krzywdzie mówić. Mam również poczucie, że tworząc ten film, mam ich wsparcie - mówi Wirtualnemedia.pl Tomasz Sekielski.

Dołącz do dyskusji: Tomasz Sekielski zebrał już ponad 126 tys. zł na dokument o pedofilii w Kościele. „Ten film należy się ofiarom”

37 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
gość
A dlaczego przypadki pedofilii w Kościele, a nie na przykład wśród nauczycieli czy trenerów sportowych. Przecież w tych grupach jest ich znacznie więcej.
Tyle tylko, że atakowanie Kościoła teraz takie modne, ile poklasku można zyskać, to widać choćby wśród powyższych komentarzy.
0 0
odpowiedź
User
Ziew;)
A dlaczego przypadki pedofilii w Kościele, a nie na przykład wśród nauczycieli czy trenerów sportowych. Przecież w tych grupach jest ich znacznie więcej.
Tyle tylko, że atakowanie Kościoła teraz takie modne, ile poklasku można zyskać, to widać choćby wśród powyższych komentarzy.

Ekhm a dlaczego w ogólnodostępnym spisie przestępców seksualnych opublikowanym na polecenie obecnego ministra sprawiedliwości nie ma żadnego z bodajże 55 księży skazanych za czyny pedofilskie prawomocnym wyrokiem sądowym?
0 0
odpowiedź
User
Kuku
Oj. Moderator wyciął mój post bo wystraszył się tego że proponowałem sekiemu zrobienie filmu o rabinach pedofilach i muzulmanach gwałcicielach... biedactwo tak sie boi prawdy że wyrzyna w te pędy byle mocodawcy wciagacza mąki nie zadzwonili z pretensjami
0 0
odpowiedź