SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

Zorganizowana grupa próbowała za 200 tys. zł zmanipulować Telekamery

Zorganizowana grupa próbowała wpłynąć na wynik głosowania w plebiscycie Telekamery “Tele Tygodnia” 2011. Za ponad 200 tys. zł przez kilka tygodni wysyłała głosy na serial “Barwy szczęścia” i grającą w nim Katarzynę Zielińską – ujawniła “Rzeczpospolita”.

Dołącz do dyskusji: Zorganizowana grupa próbowała za 200 tys. zł zmanipulować Telekamery

21 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
nie oglądająca
Czy ktoś o normalnym ilorazie inteligencji, ciekawej pracy i mający hobby ogląda seriale. Bo ja nie oglądam. Nie mam ta takie pierdoły czasu ani nie zniżam się do poziomu bezrobotnych gospodyń domowych. A tak przy okazji. Co to są Telekamery?
0 0
odpowiedź
User
emi425
NARESZCIE SPRAWIEDLIWIE !!! NIE TVN !!! ZAWSZE SIĘ DZIWIŁAM,ŻE MOI FAWORYCI PRZEGRYWAJA. NP. MICHAŁ OLSZAŃSKI. PANIE MICHALE, GRATULUJĘ !!!
0 0
odpowiedź
User
dwaskiny
Barwy szczescia i Katarzyne Zielinska mam gleboko,ale nie w sercu.Pokazuja jakies sztuczna Polske nie majaca wiele wspolnego z rzeczywistoscia.To wszystko jak w programach kulinarnych.Wez udziedz sarni itd.Jakby ten produkt wisial w kazdej Biedronce za pare groszy.O potrawach jadanych przez wiekszosc Polakow za pare groszy.nicMozna za to zobaczyc taniego alkoholika,pare razy pochlal i na odwyk.Sa za to niepijacy hydraulicy.Mam58 lat .wybudowalem dom.wielokrotnie spotykalem siez Panami z tego fachu.Nigdy nie spotalem calkiem niepijacego Takiego jak Rysiu z Klanu.
0 0
odpowiedź