SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

Radio 357 z wakacyjną ramówką. Piotr Baron gościnnie na antenie

Od poniedziałku 30 czerwca Radio 357 będzie nadawać według letniej ramówki. Na antenie pojawią się nowe cykle i audycje m.in. z gościnnym udziałem dziennikarzy muzycznych innych rozgłośni. Usłyszeć będzie można m.in. Piotra Barona, a do końca sierpnia głosować na przebój lata.

Dołącz do dyskusji: Radio 357 z wakacyjną ramówką. Piotr Baron gościnnie na antenie

44 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
takzeten
Oj, Lauro kochana. Już wszystko jasne. Dla Ciebie jeśli redaktor Baron by tylko milczał na antenie przez 40 minut też by było ok. Ważne, że opcja Tuskowa, nie sutenerska lub kibolska. Czyli trafiłem w dziesiatkę z tą trójkową ferajną. Prawda? . Pozdrawiam serdecznie.
Spłycaj dalej, ja tylko zadałam pytanie, mogę również zapytać czy jak Ty doświadczysz podobnego zdarzenia co Redaktor Baron, to czy będzie Ci miło jak ktoś powie Jack szanuj nas i idź stąd .....

Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść
odpowiedź
User
Cohen
Baron nigdy nic ciekawego nie miał do powiedzenia, żadnych refleksji czy dłuższych anegdot. No może poza podaniem godziny i tytułu utworu, który puszcza. Pamiętam jak w trójce miał swój program a zaraz po nim audycja Wojciecha Manna. To była intelektualną przepaść. Oczywiście współczuję choroby ale to nie znaczy że słuchacz też musi cierpieć słuchając jego bełkotu
odpowiedź
User
Cohen
Baron nigdy nic ciekawego nie miał do powiedzenia, żadnych refleksji czy dłuższych anegdot. No może poza podaniem godziny i tytułu utworu, który puszcza. Pamiętam jak w trójce miał swój program a zaraz po nim audycja Wojciecha Manna. To była intelektualną przepaść. Oczywiście współczuję choroby ale to nie znaczy że słuchacz też musi cierpieć słuchając jego bełkotu. Pięcioletnie dziecko ma więcej do powiedzenia.
odpowiedź