SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

Polo TV i Eska TV liderami. Tylko 0,02 proc. udziału MTV Music Polska

Najpopularniejszym kanałem muzycznym w listopadzie br. było Polo TV, a drugie miejsce zajęła Eska TV. Największym wzrostem w zestawieniu pochwalić się mogła Eska TV Extra, a najwięcej stracił kanał MTV Music Polska - wynika z raportu Wirtualnemedia.pl.

Dołącz do dyskusji: Polo TV i Eska TV liderami. Tylko 0,02 proc. udziału MTV Music Polska

10 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Behemoth
Osobiście uważam ze 4Fun.TV jest najlepszym kanałem muzycznym , ale uważam tez ze kanały muzyczne powinny być w podstawowych pakietach żeby każdy je miał , bo jak inaczej podwyzyc oglądalność , mogliby tez zmniejszyć ilość reklam bo jakoś w innych krajach niema wogule reklam w kanałach muzycznych to czego my mamy być gorsi ? Ja niewiem czy oni nie wiedza ze to by była bardzo dobra zmiana ? Ja rozumiem ze musza zarobić , dobrze ale niech tez pomyślą o widzach niech posłuchają co by chcieli widzieć , coś czego w necie niema przykładowo
0 0
odpowiedź
User
Behemoth
Osobiście uważam ze 4Fun.TV jest najlepszym kanałem muzycznym , ale uważam tez ze kanały muzyczne powinny być w podstawowych pakietach żeby każdy je miał , bo jak inaczej podwyzyc oglądalność , mogliby tez zmniejszyć ilość reklam bo jakoś w innych krajach niema wogule reklam w kanałach muzycznych to czego my mamy być gorsi ? Ja niewiem czy oni nie wiedza ze to by była bardzo dobra zmiana ? Ja rozumiem ze musza zarobić , dobrze ale niech tez pomyślą o widzach niech posłuchają co by chcieli widzieć , coś czego w necie niema przykładowo
0 0
odpowiedź
User
Polak
Jakim cudem mają dokładność 0,01 punktu procentowego, jeśli badanych jest 2 tys. gospodarstw domowych. W sondażu na ulicy zazwyczaj próba jest 1000 osób, a błąd 2-3 punkty proc., a więc 200-300 razy większy.
0 0
odpowiedź