SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

W Orange Polska coraz drożej. Te usługi zyskują klientów

W pierwszym kwartale 2025 roku grupa Orange Polska wypracowała wzrost przychodów r/r o 2,3 proc., m.in. dzięki wzrostowi cen oraz liczby klientów większości usług telekomunikacyjnych. Telekom o prawie połowę zwiększył wydatki inwestycyjne, zmalał zaś jego zysk netto.

Dołącz do dyskusji: W Orange Polska coraz drożej. Te usługi zyskują klientów

5 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Ela
Dziadostwo straszne. 3 miesiac od podpisania umowy podłączają internet i podłączyć nie mogą. Jeden monter w ogóle nie przyjechał. Przedstawiciel handlowy nie odbiera telefonu po podpisaniu umowy. Ta firma to moloch i bałagan jest straszny. Tylko kasa sie liczy.
odpowiedź
User
Xyz
Po podpisaniu umowy w salonie Orange, od 4 miesięcy dostaje maile z propozycją podpisania nowej umowy, bo przecież ta podpisana na 2 lata jest zła. Zamiast płacić 50 zł za 2 komórki mam wspaniałą propozycje płacenia 100 zł za te same komórki i pani Magda z Orange nie może zrozumieć dlaczego nie chcę tak kuszącej propozycji.
odpowiedź
User
Xyz
Po podpisaniu umowy w salonie Orange, od 4 miesięcy dostaje maile z propozycją podpisania nowej umowy, bo przecież ta podpisana na 2 lata jest zła. Zamiast płacić 50 zł za 2 komórki mam wspaniałą propozycje płacenia 100 zł za te same komórki i pani Magda z Orange nie może zrozumieć dlaczego nie chcę tak kuszącej propozycji.
odpowiedź