Asiya Malinowska, Jakub Kamiński i Sebastian Pańczyk wyróżnieni tytułem Hall of Fame 2021
W tegorocznej, czwartej edycji, tytuł Hall of Fame otrzymają Sebastian Pańczyk oraz Asiya Malinowska i Jakub Kamiński z agencji Brain.

Hall of Fame jest uhonorowaniem osób, które swoją pracą, oddaniem, talentem i kreatywnością od wielu lat wnoszą szczególną jakość do branży reklamowej. Nagroda jest przyznawana za całokształt pracy najbardziej zasłużonym w branży kreatywnej przez zarząd KTR.
KTR 2020: 180heartbeats + Jung V. Matt agencją roku, OLX reklamodawcą. Best of Charity dla Krzysztofa Gonciarza za "Stop ciężarówkom!" Malinowska, Kamiński, Pańczyk wyróżnieni Hall of Fame 2021
Jakub Kamiński to aktualnie partner & creative directo agencji reklamowej Brain. W latach 1992-2001 związany z warszawskim oddziałem Publicis jako Creative Director i członek zarządu. Pracując w Publicisie, poznał Asiyę Malinowską – współzałożycielkę Brain. Od tego czasu razem tworzą Brain, a teraz także Empathy Rocks.
Szymon Gutkowski, współzałożyciel DDB Warszawa i przyjaciel wyróżnionych powiedział - Asiya i Kuba tworzyli historię tego rynku, naszej branży w Polsce, ale co ważniejsze, tworzą cały czas jego przyszłość. Maciej Marasek z agencji 2012 dodaje – potrafią myśleć w poprzek, Kuba i Asiya właśnie tacy są, myślą w poprzek, potrafią myśleć wbrew zasadom, po to by osiągnąć swój kreatywny cel.
Sebastian Pańczyk to wielokrotnie nagradzany zarówno w Polsce, jak i zagranicą reżyser, ilustrator i designer. Autor najbardziej znanych postaci reklamowych brand hero. Współzałożyciel i dyrektor kreatywny studia Dobro oraz juror konkursów reklamowych.
- Sebastian Pańczyk - to dla mnie przede wszystkim artystą, który ma niesamowitą wizję i udało mu się wykreować swój bardzo spójny, charakterystyczny dla niego świat – podsumowała Brodka.
Laureatami ubiegłorocznych nagród Hall of Fame byli: Szymon Gutkowski, Paweł Kastory i Marcin Mroszczak.

Newsletter

Sales&More i Bank Pekao S.A. wkraczają do gry! Sukces kampanii „Jak nie teraz, to kiedy… wbijesz na wyższy level?”
Serwisy społecznościowe, których już nie ma. Czego nas nauczyły?
Będzie wielki powrót do „Szkła kontaktowego”?
Filip Chajzer ponownie w „Dzień Dobry TVN”. Kolejne powroty na jubileusz programu
Całodobowy kanał poświęcony Smerfom już nadaje po polsku