Liszowska i Koterski prowadzącymi Disco Pod Gwiazdami w Polsacie, wśród wykonawców Doda, Feel i Urszula
Maryla Rodowicz, Feel, Doda, Urszula, CC Catch czy Captain Jack - to tylko niektóre gwiazdy, które wystąpią podczas szóstej edycji koncertu Disco Pod Gwiazdami. Impreza odbędzie się 3 i 4 sierpnia, a organizują ją wspólnie Województwo Podlaskie i Telewizja Polsat. Reżyserem jest ponownie Gabriela Dworniak.

Koncert odbędzie się na terenach Politechniki Białostockiej, a jego motywem przewodnim ma być miłość. Wstęp - bezpłatny. W sobotę, 3 sierpnia, wystąpią: Maryla Rodowicz, Feel, Doda, Boys, Urszula, Nowator, Classic, Top Girls, Miły Pan, Mezo i Chłopaky. Natomiast drugiego dnia będzie można usłyszeć CC Catch, Fun Factory, Claydee, Mirami, Danzel, Captain Jack, AronChupa, Arash, Fragma, Brave i Bellini.
- Cieszę się, że impreza, którą po raz szósty będę miała przyjemność reżyserować, zawitała do Białegostoku. Mam nadzieję, że to będzie piękny początek dłuższej historii - mówi Gabriela Dworniak, reżyser i współtwórca przedsięwzięcia.
Szóstą edycję Disco Pod Gwiazdami poprowadzą Joanna Liszowska i Michał Koterski. Kulisy koncertu pokaże w sieci na żywo instagramerka Laura Mancewicz. Organizatorami wydarzenia są: marszałek Województwa Podlaskiego, Telewizja Polsat i World Media. Partnerem radiowym - Program Pierwszy Polskiego Radia, a medialnym - tygodnik „Na żywo”.
W sierpniowym cenniku Polsatu reklamy przy transmisji koncertu Disco Pod Gwiazdami należą do najdroższych. Za półminutowy spot trzeba zapłacić 39,9 tys. zł.
Według danych Nielsen Audience Measurement w pierwszej połowie br. średnia oglądalność minutowa Polsatu wynosiła 664 832 widzów, a udział stacji w rynku oglądalności - 10,19 proc., o 0,22 pkt proc. mniej niż rok wcześniej. Polsat był najchętniej oglądanym kanałem.

Newsletter

Sales&More i Bank Pekao S.A. wkraczają do gry! Sukces kampanii „Jak nie teraz, to kiedy… wbijesz na wyższy level?”
Serwisy społecznościowe, których już nie ma. Czego nas nauczyły?
Będzie wielki powrót do „Szkła kontaktowego”?
Filip Chajzer ponownie w „Dzień Dobry TVN”. Kolejne powroty na jubileusz programu
Całodobowy kanał poświęcony Smerfom już nadaje po polsku