„Mięso” - specjalne wydanie miesięcznika „Kuchnia”
We wtorek, 26 kwietnia br. w ramach „Kolekcji dla smakosza” ukaże się specjalne wydanie miesięcznika „Kuchnia” - „Mięso”.
W magazynie znajdą się przepisy na potrawy z mięsa - wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, drobiu, jagnięciny, baraniny oraz dziczyzny, a także sposoby na przygotowanie sosów, sałat i drinków. Pisarz Stanisław Tekieli opowie o mięsie w języku polskim.
„Mięso” - wydanie specjalne miesięcznika „Kuchnia” pojawi się w punktach sprzedaży prasy we wtorek, 26 kwietnia br. i będzie dostępne na rynku przez trzy miesiące w cenie 9,99 zł.
Wydanie „Mięso ”będzie promowane w prasie („Gazeta Wyborcza” i jej dodatki, czasopisma Agory), w internecie (serwisy Gazeta.pl), w radiu (Radio Złote Przeboje, Radio Pogoda, Rock Radio, Radio TOK ) oraz w kinach sieci Helios.
Newsletter



Sales&More i Bank Pekao S.A. wkraczają do gry! Sukces kampanii „Jak nie teraz, to kiedy… wbijesz na wyższy level?”
Serwisy społecznościowe, których już nie ma. Czego nas nauczyły?
Będzie wielki powrót do „Szkła kontaktowego”?
Filip Chajzer ponownie w „Dzień Dobry TVN”. Kolejne powroty na jubileusz programu
Całodobowy kanał poświęcony Smerfom już nadaje po polsku
Dołącz do dyskusji: „Mięso” - specjalne wydanie miesięcznika „Kuchnia”