TBWA PR dla Optima DHA - nowej margaryny od ZT „Kruszwica”
Agencja TBWA PR realizuje działania public relations związane z wprowadzeniem na rynek marki Optima DHA, nowej margaryny produkowanej przez Zakłady Tłuszczowe „Kruszwica” SA.
Strategia wprowadzenia margaryny na rynek została oparta na promocji prozdrowotnych właściwości produktu. W celu przybliżenia dziennikarzom i konsumentom wpływu kwasu DHA na zdrowie dzieci, dorosłych i osób starszych, do współpracy zaproszono dwoje ekspertów: dietetyka i technologa żywności Annę Jelonek oraz Tomasza Wachowiaka, właściciela Szkoły Pamięci SPW. O właściwościach produktu opowiadali m.in. na spotkaniu związanym z wprowadzeniem produktu na rynek.
Za przygotowanie strategii komunikacji wprowadzenia produktu, organizację spotkania prasowego, koordynację wszystkich działań w ramach akcji oraz media relations odpowiada zespół agencji TBWA PR, którym kieruje account manager Dominika Socha.
Newsletter



Sales&More i Bank Pekao S.A. wkraczają do gry! Sukces kampanii „Jak nie teraz, to kiedy… wbijesz na wyższy level?”
Serwisy społecznościowe, których już nie ma. Czego nas nauczyły?
Będzie wielki powrót do „Szkła kontaktowego”?
Filip Chajzer ponownie w „Dzień Dobry TVN”. Kolejne powroty na jubileusz programu
Całodobowy kanał poświęcony Smerfom już nadaje po polsku
Dołącz do dyskusji: TBWA PR dla Optima DHA - nowej margaryny od ZT „Kruszwica”