Wojciech Mecwaldowski jako milioner drukujący marzenia reklamuje HP Deskjet GT 5820 (wideo)
Ruszyła kampania z udziałem aktora Wojciecha Mecwaldowskiego promująca urządzenie typu all-in-one HP Deskjet GT 5820. Jest realizowana pod hasłem „Do wielkich i małych projektów”.
W reklamach Wojciech Mecwaldowski wciela się w rolę milionera opowiadającego o swoich osiągnięciach. Jest pokazywany w dwóch różnych sceneriach: papierowym świecie wyobraźni, marzeń i celów oraz realnym świecie zrealizowanych planów.
- Wojciech Mecwaldowski w kampanii dla HP zaczął od wydrukowania swoich marzeń, ponieważ teraz koszty druku są bardzo niskie. Hasło kampanii „Do wielkich i małych projektów” mówi o tym, że sprzęt może pomóc w realizacji domowych projektów, drukowaniu zdjęć rodzinnych jak i w prowadzeniu małego biznesu. Teraz z zestawu uzyskamy do 8 tysięcy stron wydrukowanych w kolorze lub 10 tysięcy w czerni - opisuje Małgorzata Głażewska, print marketing manager w HP Inc Polska.
Akcja jest realizowana w internecie.
Koncepcją kampanii i produkcją spotu zajęła się agencja G Media Plus.
Wojciech Mecwaldowski w ostatnich latach występował w reklamach sieci kablowej Vectra.
Newsletter

Sales&More i Bank Pekao S.A. wkraczają do gry! Sukces kampanii „Jak nie teraz, to kiedy… wbijesz na wyższy level?”
Serwisy społecznościowe, których już nie ma. Czego nas nauczyły?
Będzie wielki powrót do „Szkła kontaktowego”?
Filip Chajzer ponownie w „Dzień Dobry TVN”. Kolejne powroty na jubileusz programu
Całodobowy kanał poświęcony Smerfom już nadaje po polsku