SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

Radio 357 idzie na rekord. Trwa głosowanie na Polski Top

Radio 357 po raz piąty szykuje się do Polskiego Topu. Pierwszy raz muzyczny plebiscyt potrwa trzy dni od 1 do 3 maja i zakończy się wyjazdowym finałem ze Zduńskiej Woli. Na biorących udział w głosowaniu patronów po raz kolejny czeka Topograf, a dla tych, którzy jeszcze nimi nie są - specjalny abonament, który umożliwi udział w głosowaniu. W tym roku radiowcy chcą pobić rekord i zebrać 15 tys. głosów. 

Dołącz do dyskusji: Radio 357 idzie na rekord. Trwa głosowanie na Polski Top

33 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
nazywam sie milijon
Rekordem ma być 15 tysięcy głosów? To jest jakaś absolutna żenada, tym bardziej że w kółko chwalą się, ilu to niby mają zaangażowanych patronów. Coś tu mocno nie gra.

15 tysięcy głosujących. kazdy z nich dysponuje pulą punktów, więc głosów będą MILIJONY!!!!
odpowiedź
User
Pan Czapeczka
Już robię dziury w rurkach, z Londka przywiozłem winyle z polsą muzyką, daszek odpowiednio w czapce ustawiony. Czekam na ten dzień, żeby wejść na stół i żeby rozlać na nim kawę 357. Wtedy to będzie enerdzi! Wow!
odpowiedź
User
Pan Czapeczka
Już robię dziury w rurkach, z Londka przywiozłem winyle z polsą muzyką, daszek odpowiednio w czapce ustawiony. Czekam na ten dzień, żeby wejść na stół i żeby rozlać na nim kawę 357. Wtedy to będzie enerdzi! Wow!
odpowiedź