„Jest tyle okazji, aby świętować” w kampanii mięsa gęsiego (wideo)
W telewizji i prasie trwa kampania promująca mięso gęsie. Akcję pod hasłem „Jest tyle okazji, aby świętować” na zlecenie Krajowej Rady Drobiarstwa przygotowała agencja Brandcomm.
Rozpoczęta 3 listopada kampania promująca jedzenie gęsiny podkreśla zalety kulinarne tego mięsa oraz tradycje jego spożywania w Polsce. Działania – prowadzone pod hasłem „Jest tyle okazji, aby świętować” – zostały zlecone przez Krajową Radę Drobiarstwa ze środków Funduszu Promocji Mięsa Drobiowego.
Kampania – o budżecie 2,5 mln zł – obejmuje telewizję (spoty w TVP1, TVP2, TVP Info, TVN, kanałach tematycznych TVN, Polsacie News i kanałach z pakietu At Media, product placement w programach śniadaniowych i serialach), prasę (inserty z przepisami w „Poradniku Domowym” i „Vivie!”) oraz internet (reklamy na blogach kulinarnych).
Akcję – zaplanowaną do 26 grudnia – przygotowała agencja reklamowa Brandcomm, która odpowiadała zarówno za strategię, kreację i produkcję, jak również planowanie i zakup mediów.

Newsletter






Sales&More i Bank Pekao S.A. wkraczają do gry! Sukces kampanii „Jak nie teraz, to kiedy… wbijesz na wyższy level?”
Serwisy społecznościowe, których już nie ma. Czego nas nauczyły?
Będzie wielki powrót do „Szkła kontaktowego”?
Filip Chajzer ponownie w „Dzień Dobry TVN”. Kolejne powroty na jubileusz programu
Całodobowy kanał poświęcony Smerfom już nadaje po polsku 


Dołącz do dyskusji: „Jest tyle okazji, aby świętować” w kampanii mięsa gęsiego (wideo)