SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

Ogłaszamy nominacje do Wirtuali 2025. Rusza głosowanie Kapituły

Nieco ponad dwa tygodnie wystarczyły, żeby spłynęło do nas ok. 450 zgłoszeń w I edycji konkursu Wirtuale, w którym nagrodzimy najlepsze media i ludzi mediów w Polsce. Teraz znamy już po 5 nominowanych w każdej kategorii, którzy powalczą o zwycięstwo łącznie w 14 kategoriach.  

Dołącz do dyskusji: Ogłaszamy nominacje do Wirtuali 2025. Rusza głosowanie Kapituły

32 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Senior
No i po nominacjach widać że szanowne jury porozgrywalo sobie swoje biznesy i biznesiki, ja cię nominuję tu, ty mnie nominujesz tam a prawdziwa zabawa zacznie się teraz: zagłosuje na twoje medium w tej i tej kategorii jak ty na mnie w tamtej
odpowiedź
User
Super
Z jednej strony WP i Janczura walczą ze znachorami a z drugiej WM nominuje Boruciak, która do Silver TV zaprasza Jerzego Ziębę i innych antyszczpów
odpowiedź
User
rozbawiony
Mediapanel, który od miesiąca nie jest w stanie doliczyć się wyniku WP, ma nominację w kategorii Technologia. xD
odpowiedź