SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

Radio 357 oddało antenę słuchaczom. Dosłownie

W niedzielę 5 stycznia Radio 357 będzie obchodzić swoje czwarte urodziny. Z tej okazji w piątek na antenie wyemitowany zostanie specjalny reportaż opowiadający nie tyle o samym radiu, co skupionej wokół stacji społeczności. Głos na antenie, dosłownie, zabiorą słuchacze. 

Dołącz do dyskusji: Radio 357 oddało antenę słuchaczom. Dosłownie

32 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Patron
Hejterzy dawali 357 rok, góra dwa. Całuję Was hejterzy bardzo mocno. Przytulić też mogę.
odpowiedź
User
Patron
Hejterzy dawali 357 rok, góra dwa. Całuję Was hejterzy bardzo mocno. Przytulić też mogę.
odpowiedź
User
Kumotr
Widzisz, ja temu projektowi życzyłem jak najlepiej ale niestety, krótko mówiąc im tam wszystkim totalnie palma odbiła. Każdy sobie był i jest dyrektorem i robi se co chce, stąd wychodzą te idiotyczne wygłupy. Czarę goryczy przelało gdy dołączył tam niejaki bisior. Niestety poziom merytoryczny jaki on prezentuje jest wszystkim znany. Dno. I kolejna rzecz to nagabywanie o płacenie oraz brak transparentosci finansów, wojenka z Zaiksem, tworzenie kolejnych spółek. Lokowania czy wręcz reklamy, sponsoringi to są rzeczy jeszcze gorsze niż zwykłe ewidentne reklamy, bo gdy są treści w audycji to wprowadzają słuchaczy w jakąś ułudę. Teraz 357 to zwykły projekt biznesowy nastawiony nie na tworzenie kultowego radia, a na ZYSK, jak największy.
odpowiedź