SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

Robert Feluś: Co się stanie z mediami w 2050 roku? Proroctwo bez gwarancji spełnienia [FELIETON]

Polska, rok 2050. Skąd czerpiemy wiedzę o świecie? W jaki sposób chwalimy się światu, gdzie spędzamy wakacje? Czy wyższe uczelnie nadal kształcą studentów dziennikarstwa, czy też ten zawód ludzie już całkowicie oddali w ręce robotów? Dziś moja wizja tego, jak będą wyglądały media i social media za ćwierć wieku.

Dołącz do dyskusji: Robert Feluś: Co się stanie z mediami w 2050 roku? Proroctwo bez gwarancji spełnienia [FELIETON]

9 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
DDu
Telewizja linearna już nie jest w najlepszej kondycji, paradokumenty dominują a do tego dochodzą mało ambitne programy. Część kanałów zmieniło się na gorsze (do dziś nie wiem dlaczego Puls zrezygnować z własnego serwisu informacyjnego). Aby telewizja linearna mogła długo żyć to musi być w niej coś konkretnego dla widza bardziej ambitnego, które byle co nie zadowoli a już na pewno nie paradokumenty.
odpowiedź
User
Patryk
Telewizja linearna już nie jest w najlepszej kondycji, paradokumenty dominują a do tego dochodzą mało ambitne programy. Część kanałów zmieniło się na gorsze (do dziś nie wiem dlaczego Puls zrezygnować z własnego serwisu informacyjnego). Aby telewizja linearna mogła długo żyć to musi być w niej coś konkretnego dla widza bardziej ambitnego, które byle co nie zadowoli a już na pewno nie paradokumenty.
A na tematycznych powtórki programów, czasem nawet sprzed 2020 roku. Przejrzałem ramówki.
odpowiedź
User
FFF
Do 2025 roku to nawet Hołownia z "Polską 2025" nie dociągnie.
Całe PO tylko na oparach dotrze do finału. Kłamstwa i miałkość zawsze prędzej czy później wychodzą na wierzch
odpowiedź