SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

Internetowy wyścig Radia Nowy Świat i Radia 357. Komu bliżej do Trójki?

Minęło już kilka miesięcy wspólnego funkcjonowania na internetowym rynku dwóch stacji, które zostały powołane do życia przez byłych dziennikarzy związanych z radiową Trójką. Jakie są największe różnice między Radiem 357 a Radiem Nowy Świat? Ta pierwsza wręcz nawiązuje do dawnej Trójki, a druga chce się od niej bardziej odróżnić. - Jednak dziś obie stacje podobnie przemawiają, a nie rozmawiają ze słuchaczami i z patronami. I tu czuję się rozczarowany - mówi Sławomir Assendi, m.in. były redaktor naczelny Radia Zet.

Dołącz do dyskusji: Internetowy wyścig Radia Nowy Świat i Radia 357. Komu bliżej do Trójki?

114 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
qba
Radio 357! Na Patronite Radio Elbląg skopiowało Wasze opisy i progi. Zgłoście się do nich i pogońcie za to, co robią. Napisali nawet, że "było kiedyś takie radio... i już go nie ma". Nawet ściągać, trzeba umieć. I myśleć. Żenada
szkoda, że nie napisali jeszcze, że na ich antenie będą poranki z Łukawskim
0 0
odpowiedź
User
calm
Z mojego punktem widzenia: NŚ ma strumień w radiach inernetowych odbieranych na amplitunerach (w moim przypadku Naim), 357 NIE, NŚ ma możliwość puszczenia chromecastem dziwiek do olwznacnocza z apki, 357 NIE, NŚ odpowiada na wiadomości na FB, NŚ nie.
Nawet gdybym chciał posłuchać 357 to nie ma jak w domu, a nie będę przecież tego robił ze słuchawek

Oba radia nie odpisują na maile, oba radia olały komunikację na Patronite, oba radia postawiły na zamknięte grupy na Fb i komunikację przez fejsa. Oba radia po warszawskiemu mówią o "Śląsku, Dolnym Śląsku i Opolszczyźnie". Śląsk to Śląsk, a województwa to inna bajka.

Nie zgadzam się z tym, ja akurat trafiłem być może na odpisujących redaktorów, ale za każdym razem odpisują - Winczewski, Michniewicz, Budka, Malinowska, Baasch... to oczywiscie tylko kilka osób, więc nie mam pełnego rozeznania, ale tylko do nich pisałem... jeszcze na ogólnego maila - też dostałem odpowiedź.. ale rozumiem, ze warto to jeszcze sprawdzić...
Redaktor Cichy, Dagadana, Gąsiorowski, Hanke też odpisują
0 0
odpowiedź
User
rom
Różnica jest zasadnicza w Radio 357 nie ma polityki !!! nie ma rozmów z zidiociałymi posłami .

Przecież o to chodzi, żeby pokazał, jacy są posłowie i politycy.
0 0
odpowiedź