SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

Ile zarabia Radio 357? Mamy wyniki finansowe: przychody nie nadążyły za kosztami

W 2024 roku przychody internetowego Radia 357 zwiększyły się o 7 proc. do 15,06 mln zł. To mniej od prognoz rozgłośni. Przy wyższej dynamice kosztów stacja zanotowała 115 tys. zł straty, mimo lepszych wyników w drugim półroczu.

Dołącz do dyskusji: Ile zarabia Radio 357? Mamy wyniki finansowe: przychody nie nadążyły za kosztami

95 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Pokol
Ja jako patronka na przykład chciałbym wiedzieć, ile zarabia pani prezes, ile członkowie zarządu. To powinny być jawne dane. To jest projekt patronacki, a nie prywatna firma. Powinniśmy mieć dostęp do takich danych. Bo może biorą po dziesięć tysięcy lub lepiej za samą funkcję. To istotna informacja przy decyzji o patromacie.

Wierz mi, że za dychę to oni nawet z łóżka nie wstają.
odpowiedź
User
Smax
Słucham tego radia od początku i nawet mi się podoba. Myślałem, że po "reaktywacji" trójki wrócę do niej, ale nie. I jeszcze długo nie. Zostałbym nawet patronem 357, ale ciągle mi przeszkadzają te "gościnie". Wolałbym gości: i kobiety i mężczyzn. Poza tym Pan Kuba też wyraźnie skręca w lewo, a miało być bezstronnie. Może ktoś mnie przekona jednak do patronatu?
odpowiedź
User
sos własny
Słucham tego radia od początku i nawet mi się podoba. Myślałem, że po "reaktywacji" trójki wrócę do niej, ale nie. I jeszcze długo nie. Zostałbym nawet patronem 357, ale ciągle mi przeszkadzają te "gościnie". Wolałbym gości: i kobiety i mężczyzn. Poza tym Pan Kuba też wyraźnie skręca w lewo, a miało być bezstronnie. Może ktoś mnie przekona jednak do patronatu?

Nie warto być w bańce patronów. Piszę z własnego doświadczenia. Obietnice a rzeczywistość kompletnie się rozjechały. Był czas, że radio leciało u mnie non-stop, teraz może 20 minut dziennie.
odpowiedź