SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

Ile zarabia Radio 357? Mamy wyniki finansowe: przychody nie nadążyły za kosztami

W 2024 roku przychody internetowego Radia 357 zwiększyły się o 7 proc. do 15,06 mln zł. To mniej od prognoz rozgłośni. Przy wyższej dynamice kosztów stacja zanotowała 115 tys. zł straty, mimo lepszych wyników w drugim półroczu.

Dołącz do dyskusji: Ile zarabia Radio 357? Mamy wyniki finansowe: przychody nie nadążyły za kosztami

97 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Laura
Czy mogłaby się pisowska hołota odwalić od radia 357? Zajmijcie się Radiem Maryja.

Po co mieszać w sprawę politykę? Lata temu, kiedy wujek S. demolował Trójkę, aktywnie włączyłem się w akcje protestacyjne. Jako "sierota po Trójce", pokładałem ogromne nadzieje w 357. Tym bardziej, że w przeciwieństwie do RNŚ, nie odżegnywali się od trójkowej tradycji. Czas pokazał, że deklaracje swoje, a rzeczywistość swoje...A powołanie spółki, która ma ogarnąć dwie edycje topów w roku, to przegięcie.
Ten top to jest już wole gwóźdź do trumny w Trójce to była fajna akcja a teraz wielkie komercyjny shit, jedziemy do Katowic, Gdańska najwyższe budynki ale mamy pomysły na monetyzację :D Ludzie !!! Panie Stelmach niech Pan sobie przypomni ile zarabiał Pan i gdzie spał na początku swojej kariery w Trójce ... Kiedyś liczyło się RADIO dziś tylko kasa a radio to dodatek
16 3
odpowiedź
User
już nie patron
Czy mogłaby się pisowska hołota odwalić od radia 357? Zajmijcie się Radiem Maryja.

Po co mieszać w sprawę politykę? Lata temu, kiedy wujek S. demolował Trójkę, aktywnie włączyłem się w akcje protestacyjne. Jako "sierota po Trójce", pokładałem ogromne nadzieje w 357. Tym bardziej, że w przeciwieństwie do RNŚ, nie odżegnywali się od trójkowej tradycji. Czas pokazał, że deklaracje swoje, a rzeczywistość swoje...A powołanie spółki, która ma ogarnąć dwie edycje topów w roku, to przegięcie.

Mam takie samo CV; też protestowałem, też płaciłem, też się angażowałem. Potem było ignorowanie, olewanie, nieliczenie się z patronami. Tegoroczny top "ze Śląska" przelał czarę goryczy i zakończyłem wsparcie, tym bardziej, że wyjazd do Katowic zakończył się "wzmocnieniem" pt. solidny mandat i punkty karne ;-).
A obecni patroni cierpią na ślepotę czyli syndrom gotowanej żaby i nie dostrzegają taktyki salami, jakie radio stosuje wobec patronów.
20 1
odpowiedź
User
już nie patron

Mam takie samo CV; też protestowałem, też płaciłem, też się angażowałem. Potem było ignorowanie, olewanie, nieliczenie się z patronami. Tegoroczny top "ze Śląska" przelał czarę goryczy i zakończyłem wsparcie, tym bardziej, że wyjazd do Katowic zakończył się "wzmocnieniem" pt. solidny mandat i punkty karne ;-).
A obecni patroni cierpią na ślepotę czyli syndrom gotowanej żaby i nie dostrzegają taktyki salami, jakie radio stosuje wobec patronów. Dla patronów cały czas jest dobrze.
12 0
odpowiedź