SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

Ile zarabia Radio 357? Mamy wyniki finansowe: przychody nie nadążyły za kosztami

W 2024 roku przychody internetowego Radia 357 zwiększyły się o 7 proc. do 15,06 mln zł. To mniej od prognoz rozgłośni. Przy wyższej dynamice kosztów stacja zanotowała 115 tys. zł straty, mimo lepszych wyników w drugim półroczu.

Dołącz do dyskusji: Ile zarabia Radio 357? Mamy wyniki finansowe: przychody nie nadążyły za kosztami

97 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Dariusz
Przestałam patronować jakiś rok po odejściu Michniew,icza. Gdy on szefował radiu, to było jakoś wiarygodne, takie normalne, do ludzi. A teraz jest jakaś przedziwna hybryda korporacyjna, już nawet gadają po korporacyjnemu. Nie w moją stronę idzie to radio.
Pewnie mają "dejli, sprinty, bonusy i są czardżowani za słabe wyniki" :D
odpowiedź
User
powerpoint
Kto to pisał ten artykuł, jeden wielki chaos, polska język trudna język 😁

Jakie radio, taka prezentacja. Jakie dane, taki tekst.
odpowiedź
User
Dariusz
Czy mogłaby się pisowska hołota odwalić od radia 357? Zajmijcie się Radiem Maryja.

Po co mieszać w sprawę politykę? Lata temu, kiedy wujek S. demolował Trójkę, aktywnie włączyłem się w akcje protestacyjne. Jako "sierota po Trójce", pokładałem ogromne nadzieje w 357. Tym bardziej, że w przeciwieństwie do RNŚ, nie odżegnywali się od trójkowej tradycji. Czas pokazał, że deklaracje swoje, a rzeczywistość swoje...A powołanie spółki, która ma ogarnąć dwie edycje topów w roku, to przegięcie.
odpowiedź