SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

Ile zarabia Radio 357? Mamy wyniki finansowe: przychody nie nadążyły za kosztami

W 2024 roku przychody internetowego Radia 357 zwiększyły się o 7 proc. do 15,06 mln zł. To mniej od prognoz rozgłośni. Przy wyższej dynamice kosztów stacja zanotowała 115 tys. zł straty, mimo lepszych wyników w drugim półroczu.

Dołącz do dyskusji: Ile zarabia Radio 357? Mamy wyniki finansowe: przychody nie nadążyły za kosztami

99 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
niesmak
Ja przejrzałem na oczy i przestałem płacić w grudniu 24, a w ramach pokuty za własną naiwność i głupotę wpłaciłem na WOŚP równowartość całego mojego wsparcia od 2020 r.

Czyli z deszczu pod rynnę. Obejrzyj o swoim mentorze rozmowę z Wielguckim choćby na kanale zero, albo na jego macierzystym kanale yt: PolskaChataBiskupinMatkaKurkanadaje gdzie punktuje z dowodami fundację od miesięcy. Jeżeli nadal tam wpłacasz to krzyżyk na drogę.
odpowiedź
User
słuchacz
Radio 357 to nie radio, to firma. Nie ma w niej ducha radia. Nie, dziękuję.
odpowiedź
User
Ob. serwator
Ja przejrzałem na oczy i przestałem płacić w grudniu 24, a w ramach pokuty za własną naiwność i głupotę wpłaciłem na WOŚP równowartość całego mojego wsparcia od 2020 r.

Czyli z deszczu pod rynnę. Obejrzyj o swoim mentorze rozmowę z Wielguckim choćby na kanale zero, albo na jego macierzystym kanale yt: PolskaChataBiskupinMatkaKurkanadaje gdzie punktuje z dowodami fundację od miesięcy. Jeżeli nadal tam wpłacasz to krzyżyk na drogę.

Owsiak wygrał w sądzie sprawę o zniesławienie z tym oszołomem, więc te tzw dowody są z d..y i do d..y. Kanał zero to medium głównego nurtu ściekowego, więc podziękował za takie "ałtorytety". Sam z dzieckiem korzystałem ze sprzętu WOŚP, więc wspieram, bo widzę sens. A w kurki, stanowskie, mazurki i 357 nie wierzę.
odpowiedź