SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

Polski Top Radia 357 z rekordem. „Najwyższy poziom w historii”

W czwartek 1 maja rusza Polski Top Radia 357. Tegoroczna edycja muzycznej zabawy potrwa na antenie aż trzy dni, a radiowcom udało się zmobilizować do głosowania rekordową liczbę patronów. „To najwyższy poziom w historii” – słyszymy. 

Dołącz do dyskusji: Polski Top Radia 357 z rekordem. „Najwyższy poziom w historii”

60 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Patron
Radio dla zgorzkniałych postkomunistów, którzy z sentymentem wspominają tow. Edwarda G. Polecam TV Repubika! Propozycja dla myślących.
Wiesz co łączy Radio 357 i TV zaRublika? I tu i tu nie ma reklam :-)
odpowiedź
User
Słucham nie wpłacam
Zawsze się zastanawiam skąd tyle niechęci akurat do tej jednej stacji radiowej. Bo oni są naprawdę w porządku. I muzyka przyzwoita i to o czym tam mówią często ciekawe. Strasznie zawistne musi być to środowisko radiowych dziennikarzy. Jako człowiek spoza tego świata trochę się nadziwić nie mogę
odpowiedź
User
Uchol
To nie będzie żadna złośliwość: a co z muralem Radia 357? Ile kosztował, a ile zebrali słuchacze? Wspierałem przez 3.5 roku, poszła czterocyfrowa suma spokojnie. Coś we mnie pękło w trakcie Polskiego Topu rok temu. Człowiek lojalnie płaci, a tu bez przerwy słyszy: daj jeszcze na to, na tamto, no więcej, na to też. A jednocześnie widzi ciągłe wyjazdy na weekend do Londynu, tak "oczywiste" jak dla warszawiaków wyjazd do Puszczy Kampinoskiej czy nad Jezioro Zegrzyńskie. TOPy w wypasionych miejscach. I ta egzaltacja, szczególnie widoczna podczas noworocznego TOPu 2024. Sekciarskie ataki na grupie patronów na dziennikarzy wracających do Polskiego Radia. Odkliknąłem patronat. Jestem znowu z Trójką. Szkoda tylko Marka Niedźwieckiego. Po co to legitymizuje?
odpowiedź