SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

Ile zarabia Radio 357? Mamy wyniki finansowe: przychody nie nadążyły za kosztami

W 2024 roku przychody internetowego Radia 357 zwiększyły się o 7 proc. do 15,06 mln zł. To mniej od prognoz rozgłośni. Przy wyższej dynamice kosztów stacja zanotowała 115 tys. zł straty, mimo lepszych wyników w drugim półroczu.

Dołącz do dyskusji: Ile zarabia Radio 357? Mamy wyniki finansowe: przychody nie nadążyły za kosztami

96 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Dariusz
Trzeba być naprawdę dyletantem i żyć Witnie ponad stan, żeby nie utrzymać radia, do tego bez jakichkolwiek opłat koncesyjnych, za 1 mln 250 tys. miesięcznie.

Trzy spółki, spółdzielnia dziennikarska...Prezesi, zarządy, rady nadzorcze...To musi kosztować :)
23 2
odpowiedź
User
Ja
Uwielbiam muzyke w 357. Przestalem wpłacać gdyz: w sobote i w niedziele duzo auducji tematycznych tak naprawdę o niczym, jakas historia jakiejs osoby, ktora odzywiala sie zdrowo... po 21 godzinie np w czwartki nie da sie sluchac tej gadki..... Wiecej muzyki, mniej gadania..... Wasza sila jest dobra muzyka, nie rozmowy temstyczne, ktore sa nudne i zniechecaja do sluchania a tym bardziej patronowania
9 4
odpowiedź
User
OJakub
Uwielbiam muzyke w 357. Przestalem wpłacać gdyz: w sobote i w niedziele duzo auducji tematycznych tak naprawdę o niczym, jakas historia jakiejs osoby, ktora odzywiala sie zdrowo... po 21 godzinie np w czwartki nie da sie sluchac tej gadki..... Wiecej muzyki, mniej gadania..... Wasza sila jest dobra muzyka, nie rozmowy temstyczne, ktore sa nudne i zniechecaja do sluchania a tym bardziej patronowania

Ja na przykład słucham tylko dla publicystyki - słowa, rozmów. Muzyka mnie w ogóle nie interesuje, bo to już nie są czasy, że coś jest niedostępne i potrzebuję do tego redaktora muzycznego. No i jak to pogodzimy? Myślę, że teraz jest równowaga miedzy słowem a muzyką. Między porankiem a popołudniówką w tygodniu tylko przerwa na pana Kubę jest niemuzyczna, tak to przez cały dzień mamy audycje muzyczne.
11 5
odpowiedź