SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

Ile zarabia Radio 357? Mamy wyniki finansowe: przychody nie nadążyły za kosztami

W 2024 roku przychody internetowego Radia 357 zwiększyły się o 7 proc. do 15,06 mln zł. To mniej od prognoz rozgłośni. Przy wyższej dynamice kosztów stacja zanotowała 115 tys. zł straty, mimo lepszych wyników w drugim półroczu.

Dołącz do dyskusji: Ile zarabia Radio 357? Mamy wyniki finansowe: przychody nie nadążyły za kosztami

95 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Dariusz
Trzeba być naprawdę dyletantem i żyć Witnie ponad stan, żeby nie utrzymać radia, do tego bez jakichkolwiek opłat koncesyjnych, za 1 mln 250 tys. miesięcznie.

Trzy spółki, spółdzielnia dziennikarska...Prezesi, zarządy, rady nadzorcze...To musi kosztować :)
odpowiedź
User
Ja
Uwielbiam muzyke w 357. Przestalem wpłacać gdyz: w sobote i w niedziele duzo auducji tematycznych tak naprawdę o niczym, jakas historia jakiejs osoby, ktora odzywiala sie zdrowo... po 21 godzinie np w czwartki nie da sie sluchac tej gadki..... Wiecej muzyki, mniej gadania..... Wasza sila jest dobra muzyka, nie rozmowy temstyczne, ktore sa nudne i zniechecaja do sluchania a tym bardziej patronowania
odpowiedź
User
OJakub
Uwielbiam muzyke w 357. Przestalem wpłacać gdyz: w sobote i w niedziele duzo auducji tematycznych tak naprawdę o niczym, jakas historia jakiejs osoby, ktora odzywiala sie zdrowo... po 21 godzinie np w czwartki nie da sie sluchac tej gadki..... Wiecej muzyki, mniej gadania..... Wasza sila jest dobra muzyka, nie rozmowy temstyczne, ktore sa nudne i zniechecaja do sluchania a tym bardziej patronowania

Ja na przykład słucham tylko dla publicystyki - słowa, rozmów. Muzyka mnie w ogóle nie interesuje, bo to już nie są czasy, że coś jest niedostępne i potrzebuję do tego redaktora muzycznego. No i jak to pogodzimy? Myślę, że teraz jest równowaga miedzy słowem a muzyką. Między porankiem a popołudniówką w tygodniu tylko przerwa na pana Kubę jest niemuzyczna, tak to przez cały dzień mamy audycje muzyczne.
odpowiedź