SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

"Mam Talent!" hitem sobotniego wieczoru w TVN

16. edycję programu „Mam Talent!” śledzi średnio 1,44 mln widzów – wynika z danych Nielsena. TVN w porze emisji programu jest najchętniej oglądalną stacją w każdej grupie wiekowej. 

Dołącz do dyskusji: "Mam Talent!" hitem sobotniego wieczoru w TVN

9 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Iksiński
W takim sposobie publikowania danych jest spora manipulacja bo okaże się też że w porze emisji Voice Kids też Dwójka jest liderem bo w części nie nakłada się na Mam Talent. Może uczciwiej byłoby wskazać który program w sobotnim primę time ma najwyższą średnią oglądalność. I operować na ogóle widzów i grupie komercyjnej 16-59 bo te są powszechnie uznane za uniwersalne w Polsce a nie jakieś wycinki przesłane przez TVN
odpowiedź
User
Tom
Tytuł programu powinni zmienić na "Jestem pajacem". Oglądając to ma się wrażenie, że to program o jurorach i prowadzących, a nie o zwykłych ludziach, którzy pokazują swoje umiejętności.
odpowiedź
User
Opti
Tytuł programu powinni zmienić na "Jestem pajacem". Oglądając to ma się wrażenie, że to program o jurorach i prowadzących, a nie o zwykłych ludziach, którzy pokazują swoje umiejętności.

Brawo. Tak właśnie jest.
Tak samo: programy z Manowską, też zaczynają być... o niej, np. coraz częściej w trakcie rozmów w cztery oczy o wiele dłużej pokazują Manowska niż uczestnika, a ona ma być tylko tłem, pomocą dla zestresowanych uczestników, a nie wystrojoną gwiazdą, na której skupia się kamera.
odpowiedź