SzukajSzukaj
dołącz do nasFacebookGoogleLinkedinTwitter

"Mam Talent!" hitem sobotniego wieczoru w TVN

16. edycję programu „Mam Talent!” śledzi średnio 1,44 mln widzów – wynika z danych Nielsena. TVN w porze emisji programu jest najchętniej oglądalną stacją w każdej grupie wiekowej. 

Dołącz do dyskusji: "Mam Talent!" hitem sobotniego wieczoru w TVN

9 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiekz postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Bert
Tego Starego Odgrzewanego Kotleta nikt normalny nie chce oglądać bo to Nudne i Sztuczne i stale to samo to i ludzie pokazują że nie chcą oglądać tylko wolą inne rzeczy robić w sobotę wieczór .
odpowiedź
User
Lara
To program poświęcony umiejętnością cyrkowym. Jurorzy to po prostu TRAGEDIA!!!!!! Zwłaszcza Wieniawa nie ma pojęcia co widzi, co to jest I co o tym powiedzieć. Szkoda, kiedyś to był niezły program
odpowiedź
User
Lara
To program poświęcony umiejętnością cyrkowym. Jurorzy to po prostu TRAGEDIA!!!!!! Zwłaszcza Wieniawa nie ma pojęcia co widzi, co to jest I co o tym powiedzieć. Szkoda, kiedyś to był niezły program
odpowiedź