SzukajSzukaj
dołącz do nas Facebook Google Linkedin Twitter

Radio 357 z wakacyjną ramówką. Piotr Baron gościnnie na antenie

Od poniedziałku 30 czerwca Radio 357 będzie nadawać według letniej ramówki. Na antenie pojawią się nowe cykle i audycje m.in. z gościnnym udziałem dziennikarzy muzycznych innych rozgłośni. Usłyszeć będzie można m.in. Piotra Barona, a do końca sierpnia głosować na przebój lata.

Dołącz do dyskusji: Radio 357 z wakacyjną ramówką. Piotr Baron gościnnie na antenie

42 komentarze
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Wirtualnemedia.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie dobre obyczaje, zawiadom nas o tym redakcja@wirtualnemedia.pl
User
Jack
Lauro. Zapraszam cię do autobusu prowadzonego przez człowieka, który zmaga się z zaćmą. Walczy przecież. Stara się o pracę i powrót za kółko. Może chcesz, by po pięknych górach polskich oprowadzał Cię przewodnik z demencją? Do każdej pracy należy mieć predyspozycje. Z czasem one ustają. Takie prawo natury. Kumasz o co mi chodzi? Posłuchaj Tomka Lisa. To też przykład, że samemu należy już się wycofać i mieć szacunek dla samego siebie i słuchaczy oczywiście. Co tu jeszcze niezrozumiałe?
8 12
odpowiedź
User
xx
357 nic tam ciekawego nie ma. Czytając nazwiska dziennikarzy prowadzących te letnie programy praktycznie wszystkie to dla mnie zupełnie nowe nazwiska.
19 3
odpowiedź
User
to fakt
357 nic tam ciekawego nie ma. Czytając nazwiska dziennikarzy prowadzących te letnie programy praktycznie wszystkie to dla mnie zupełnie nowe nazwiska.

Szlachta nie pracuje, szlachta się bawi, a na antenie pojawiają się zastępczy wyrobnicy vel mediałorkerzy!
26 3
odpowiedź